WeSound är körer för Dig som vill sjunga i en positivinspirerande och stärkande gemenskap! Hos oss får Du sjunga ut, träna Din röst och känna Dig trygg tillsammans med andra sångare i våra energifyllda körer – för både nybörjare, amatörer och proffs.  Alla är välkomna till oss i WeSound

Läs mer om våra WeSound-körer i Borlänge och Falun.

WeSound är Sångfabrikens körverksamhet samlat under ett och samma namn. Vi erbjuder sång, röstträning och körer för ALLA!

Tidigare hette vi Körsång för alla men sedan hösten 2017 heter vår körverksamhet WeSound, och vi kan nu erbjuda Dig som körsångare en ännu bättre helhetsupplevelse, smidighet, gemenskap och framför allt glädje och energi! 

Körsång påverkar oss positivt – både socialt, psykiskt och fysiskt!

För hundratusentals människor i Sverige som sjunger i kör varje vecka är det fullkomligt självklart att körmusikern att ett egenvärde – den är en högt älskad konstart. Den sätter in körsångerna i sociala sammanhang, den inlemmar dem i en lång tradition, den bidrar till ett betydelsefullt mål att sträva mot och bidrar med musikupplevelser. Körsången gör livet mer värt att leva. Den är dessutom viktig i sig själv, inte bara för dess goda bieffekters skull.”

ur ”Körsång påverkar – forskare berättar” (Wessmans Musikförlag AB, 2011)