Affisch - SMAL BORD.jpg

Vill du gå en intensivkurs i körsång? 
Vill du utveckla och stärka din röst? 
Vill du utforska och träna sceniska uttryck? 

Välkommen till en kurs som innehåller allt ovanstående – och mer därtill! Under fyra dagar sjunger vi nya och gamla låtar i nyskrivna arrangemang, utmanas och utvecklas i sångteknik och samsång kombinerat med ett fokus på sceniskt uttryck och framställning. Hela kursen avslutas med en enklare konsert som en final där vi i ”skarpt läge” får träna på det sceniska som vi jobbat med under kursen. Och kom ihåg – vi sjunger av lust och glädje vilket genomsyrar både kursdagarna och konserten!

Oavsett om du är nybörjare eller van körsångare kommer det finnas något spännande och utmanande för dig! Vi lär ut låtar och stämmor på gehör och du får även en spellista några veckor innan kursstart så att du kan lyssna in dig i förväg om du önskar.

2018 års sommarkurs är över, men du kan redan nu anmäla ditt intresse inför kurser sommaren 2019.

Anmäl intresse inför sommaren 2019!

 

KURSLEDARE

Hanna Meens-Eriksson är en etablerad och driven körledare och sångpedagog i regionen. Hon har coachat över 300 sångare och driver körerna WeSound – popkörerna för alla!

Sara Montelius är återflyttad till regionen efter flera år i Norrbotten som eftertraktad körledare och sångpedagog. Hon är även en uppskattad solist på olika konserter.

Kursdatum Sommaren 2018

FALUN
När: Torsdag 28 juni – Söndag 1 juli
Var: Kristinegården, centrala Falun
Pris: 2.600 kr (inkl. moms)

ORSA – detta år erbjuder vi ingen sommarkurs i Orsa, utan planerar för en kurs senare i år. Så håll gärna utkik efter den!

Detta ingår:

  • En fullspäckad kurs i fyra dagar!
  • Fräscht och gott fika både på för- och eftermiddagen (meddela ev. allergi vid anmälan)
  • Tillgång till texthäfte och spotify-lista med kurslåtarna – toppen för dig som redan leder/sjunger i kör och vill få ny repertoar!
  • Chansen att boka en sånglektion i anslutning till kursen till en mycket förmånligt pris. Anmäl intresse i samband med anmälan. Begränsat antal platser.
  • Du står själv för mat och boende under kursen.

Observera att din anmälan är bindande. 

Frågor?
Välkommen att höra av dig till Hanna Meens-Eriksson;
info.sangfabriken@gmail.com eller 076-1062536

Sagt av tidigare deltagare:

“Körkursen var inspirerande med väldigt kunniga ledare med varierad, utmanande och utvecklande sångrepertoar. Mycket skratt och stöd av stämkompisarna och dessutom härligt att få hålla konsert och få applåder. Man behöver inte vara så himla bra men vilja ha kul. Och det hade vi!” 

”En kurs som utmanar alla dina inbillade gränser när det handlar om sång och vad som är möjligt att åstadkomma på 4 dagar.”

”Jag kan varmt rekommendera denna kurs. Här får du känna mycket sångglädje, bekanta dig med din röst, det sceniska uttrycket, känna härlig gemenskap med de andra kursdeltagarna och framför allt lära dig massor av de duktiga pedagogerna! Jag vill hemskt gärna delta även detta året!”

Kursen arrangeras av Sångfabriken i samarbete med Studiefrämjandet och Orsa Musikskola.