Underhållning av bästa kvalité!

Behöver du underhållning till konferensen, festen, bröllopet eller dopet? 

Vi erbjuder underhållning av bästa kvalité där vi anpassar musiken efter varje tillfälle, vare sig det gäller after ski, firmafest, 50-årskalas, bröllop, dop eller begravning. I olika konstellationer spelas lugnare stillsam musik, ösigare partyhits eller jazzig loungemusik.


Hanna Meens-Eriksson – solist och trubadur

Hanna har ena foten i pop och soul och den andra foten i folkmusiken vilket skapar en rytmik och tonbildning som passar både ösiga som finstämda tillställningar. Därtill har hon ett levande och energifyllt scenspråk som engagerar publiken. Kan anlitas som solist vid fest, bröllop, dop, begravningar, mingel samt som gästsolist till körer och konserter.


kvarteret – fyra röster – hela världens musik

DSC_0924

Sånggruppen Kvarteret startade hösten 2015 och medlemmarna är (f.v) Malin Foxdal, Hanna Meens-Eriksson, Gustaf Bäckström Elmelid och Andrea Elmelid. Kvarteret sjunger folk, jazz, soul och pop och bjuder på en scenisk föreställning för alla sinnen.


Tonova – ”sånggrupp i världsklass”

Tonova glaaaada

Sånggruppen Tonova har sedan starten 2011 möts av stående ovationer och fina lovord av sin publik runtom i landet. Med svängig, ösig, finstämd och välarrangerad musik för olika sinnesstämningar sätter Tonova ihop ett program som passar olika tillfällen. Med basen i Västerbotten reser vi en hel del till olika orter, inte minst under vår årligen återkommande sommarturné.


Stämningshöjare för festen! 

_MG_0548

Ett mer ösigt alternativet där ni gärna får dansa och sjunga med – för musiken höjer stämningen!


För offert och bokning: kontakta oss!